Solutii Securitate

about us page title image
Sisteme de supraveghere video

Solutiile de supraveghere video nu numai ca joaca un rol important in lupta impotriva activitatilor ilegale sau criminale, dar ele contribuie si la cresterea operativitatii tuturor sistemelor de securitate instalate in obiectivele cu cerinte stricte de securitate si celor cu trafic uman ridicat.

Read more...
Sisteme de detectie si avertizare la incendiu

Suntem avizati sa va oferim sisteme de detectie a incendiului pentru orice tip de proprietate rezidentiala sau industriala, prin folosirea de echipamente de detectie conventionale sau adresabile . Sistemele propuse sunt extensibile astfel incat acestea sa poata fi usor completate.

Read more...
Sisteme de alarmare antiefractie

Sistemele antiefractie (sau sisteme de alarma) avertizeaza proprietarul si firma de monitorizare atunci cand cineva incearca sa patrunda prin efractie in spatiul protejat. Detectorii de miscare sau alti senzori din componenta sistemului de alarma, in functie de modul de detectie, transmit datele catre o unitate centrala care declanseaza alarma. Pentru aceasta, insa, este nevoie ca sistemul antiefractie sa fie armat.

Read more...
Sisteme de control acces si pontaj

Sistemele de control acces sunt o solutie eleganta si comoda de a restrictiona traficul in spatii interioare si exterioare, in functie de gradul de securizare necesar si , totodata de a avea o evidenta electronica in timp real a persoanelor din spatiul vizat.

Read more...